Vores kunder

Hvad siger kunderne om samarbejdet med Compliance House?

Her på siden har vi samlet kundecases og udtalelser fra vores kunder. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for samarbejdet med Compliance House, og vi er stolte af de flotte udtalelser, vi har fået fra vores kunder.

Læs mere herunder.

Læs vores blog med kundecases her:

Compliance House hjalp Echte med at få Svanemærket

Compliance House har hjulpet det danske modebrand Echte med at få svanemærket deres jeanslinje. Kari Brandt, som er Quality and Compliance Manager hos Coze Aarhus, der er firmaet bag Echte, fortæller her om samarbejdet og kommer med gode råd til andre, der går efter...

Hos Compliance House er vi stolte af de udtalelser, vi har fået fra vores kunder.

“Compliance House har været og er en super relevant sparringspartner, som evner at konkretisere bæredygtighedsbegrebet ud fra en filosofi om sund fornuft og rettidig omhu, hvilket gør det meget håndgribeligt og meninsfuldt at arbejde målrettet for at indfri ambitionen.”

Marianne Sig Møller, Brand Director
Nümph

“Compliance House stod med al vejledning, og viden om kemikalier og om dokumentationsprocessen. Vi kunne ikke have klaret det uden Elena fra Compliance House til at forklare, hvad vi skulle fremskaffe af dokumenter, der skulle sendes ind til Miljømærkning Danmark, der står for mærkningerne.”

Kari Brandt, Quality and Compliance Manager
Coze Aarhus

“Vi har haft et partnerskab, hvor glæden ved at sidde til bords sammen har været stor og samtidig udbytterig. det har vi derfor tænkt os at fortsætte med også selv om “Rethink Business”-casen er afsluttet. Så bedre anbefaling til Anna og Elena fra Compliance House kan næppe gives.”

Lars Andersen, Ejer og Direktør
Randers+Radius

“Compliance House er en stærk sparringspartner for vores virksomhed og vi oplever altid god og kvalificeret support ift. CSR og kemitest. Vi kan derfor give Compliance House vores bedste anbefalinger.

Mette Wurtz Nielsen, Head of Product & Buying
Ball Group